Aankoopplannen ?

Schakel ons nu in als uw aankoopmakelaar!

€ 2.495,-- incl. b.t.w.

No Cure No Pay

Als actieve en ervaren NVM-makelaar kunnen wij u helpen bij de aankoop van uw nieuwe woning.

We beginnen dan met een gratis en vrijblijvend intakegesprek, telefonisch of bij ons op kantoor of we combineren dit met een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij u thuis als uw huidige woning nog verkocht moet worden.

We bespreken dan uw woonwensen en bepalen vervolgens de haalbaarheid op basis van uw koopsombudget.

Wij kunnen u dan ook uitleggen waarom uw slagingskansen met een eigen aankoopmakelaar hoger zijn dan in het geval zonder uw eigen aankoopmakelaar.

We informeren u over de mogelijkheden om gratis de woning van uw dromen te kunnen vinden. Zodra deze gevonden is kunnen wij u helpen met de vervolgstappen, want u staat dan vlak voor één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Daarbij is professionele expertise van belang.

Wij zullen dan met u de woning bezichtigen en u adviseren over de prijs, is de vraagprijs realistisch, te hoog, of juist scherp te noemen ? Wij zullen u een realistisch advies geven zodat wij overtuigend voor u de onderhandelingen kunnen voeren.

Wij kunnen dan ook aangeven of een bouwkundige keuring wellicht verstandig is.

Als de koop daadwerkelijk tot stand komt dan tekenen wij als uw NVM-aankoopmakelaar de koopakte met u mee zodat onze verantwoordelijkheid, die u van een NVM-aankoopmakelaar mag verwachten, duidelijk vast ligt.

Indien u voor de aangekochte woning een hypotheek gaat aanvragen kunnen wij voor u de juiste taxateur inschakelen zodat u niet wordt verrast door een tegenvallend taxatierapport.

Wij kunnen er voor zorgen dat in de huidige markt uw slagingskans bij  aankoop aanzienlijk toeneemt.

Klik hier voor onze meest recente aankopen.

Wij werken op basis van No Cure No Pay en u betaalt ons pas achteraf als de aankoop is voltooid, via de overdracht bij de notaris.

Starten wij binnenkort ook de aankoop van úw nieuwe woning ?

Bel 070 - 323 66 64 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.