Huis verkopen Den Haag

Uw huis verkopen in Den Haag? Hiervoor bent bij Hooghlanden Makelaars aan het juiste adres. Wij verkopen uw huis in Den Haag snel én met een top resultaat!

Ervaren makelaar in regio Den Haag 

Een huis verkopen is voor veel mensen een spannende aangelegenheid. Dit doe je natuurlijk ook niet elk dag. Voor het verkopen van uw huis in omgeving Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn actief in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg en Zoetermeer. Wij kennen de markt in deze regio als geen ander en hebben al duizenden woningen verkocht in Den Haag en omstreken.

Werkwijze bij huis verkopen 

Wij beginnen altijd met een gratis en vrijblijvende waardebepaling bij u thuis. Dit kunnen wij op elk geschikt moment van de dag inplannen, zelfs ’s avonds is dit mogelijk. Na de waardebepaling plannen we een afspraak met onze eigen fotograaf. Hierbij zorgen wij voor een professionele fotoreportage, een lopende video en 360 graden foto’s. Uiteraard maken we ook een plattegrond van uw huis. 

Daarna zullen wij uw woning plaatsen op de volgende websites:

  • Funda.nl inclusief hoge positie
  • Onze eigen website
  • Jaap.nl
  • NVM-uitwisselingssysteem
  • Facebook
  • Instagram
  • Youtube

Uiteraard woning ook te hangen in onze etalage in Den Haag en krijgt u een te koop bord in uw voortuin of aan uw raam. We hebben zelfs spandoeken voor hoger gelegen appartementen. 

NVM Makelaar Den Haag 

Uw huis verkopen bij een NVM makelaar biedt verschillende voordelen. Uw woning wordt één dag voorafgaand aan de Funda plaatsing aangeboden aan andere NVM makelaars. Zo worden alle mensen die zoeken naar een woning in omgeving Den Haag als eerste geïnformeerd over uw woning. Dit maakt de kans op een snelle verkoop via ons nog groter. 

Huis verkopen Den Haag? Neem contact op

Uw huis verkopen in Den Haag met een top resultaat? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis waardebepaling. Wij werken op basis van No Cure, No Pay. Dit houdt in dat u pas achteraf betaald als de verkoop is voltooid. Bel vandaag nog naar 070-3236664 of vul ons contactformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

 

Houdt CTRL ingedrukt om meerdere plaatsen te selecteren.