Gratis waardebepaling van uw woning

Bent u van plan uw woning binnenkort te verkopen? Of wilt u graag inzicht in de huidige woningmarkt? Een gratis waardebepaling geeft u de informatie die u nodig heeft.

Meer grip op de woningmarkt met een gratis waardebepaling

Onze waardebepaling is gratis en geheel vrijblijvend. Na de gratis waardebepaling weet u precies wat uw woning waard is en hoeveel financiële ruimte er is voor een eventuele nieuwe woning. Ook heeft u een beter beeld van de huidige woningmarkt in uw directe omgeving.  

Tijdens de gratis waardebepaling gebruiken we namelijk onze kennis van de andere huizen in de buurt en van de regio in het algemeen. 

Een gratis waardebepaling is uiteraard een indicatie en geen taxatie. Wilt u uw hypotheek aanpassen? Hiervoor heeft u een officiële taxatie nodig en is een gratis waardebepaling niet voldoende.

Na de gratis waardebepaling

Na de gratis waardebepaling gaan wij graag met u om tafel om eventuele verdere plannen te bespreken. Wilt u uw woning graag verkopen, dan is een gratis waardebepaling een goed punt om te starten.

Op basis van onze bevindingen tijdens de gratis waardebepaling gaan we met elkaar verder.

Een gratis waardebepaling van Hooghlanden Makelaars

Wanneer u kiest voor een gratis waardebepaling van Hooghlanden Makelaars, dan kiest u voor kwaliteit en ervaring. Wij zijn al bijna twintig jaar lid van de NVM en hebben jarenlange ervaring met gratis waardebepalingen in de regio Den Haag, Zoetermeer, Rijswijk, Scheveningen en het gehele Westland. 

We streven er altijd naar een topresultaat te behalen en bepalen de beste strategie om uw woning zo snel mogelijk en tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Verkoop uw woning met Hooghlanden Makelaars 

Wij voeren de gratis waardebepaling uit op een moment dat het u goed uitkomt. Deze afspraak kan dus ook in de avonduren zijn. 

Besluit u na de gratis waardebepaling uw huis te verkopen? Wij werken op basis van no cure, no pay. U betaalt ons pas nadat de verkoop voltooid is, via de overdracht bij de notaris. 

Verkopen wij binnenkort ook úw woning met een topresultaat?

Bel 070 - 323 66 64 voor het maken van een afspraak, of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.