Verkoopmakelaar Den Haag

Hooghlanden Makelaars is de nummer 1 verkoopmakelaar in omgeving Den Haag. Uw huis verkopen met een topresultaat is waar wij naar streven. Naast een toppositie op Funda presenteren wij de woningen ook actief op Social Media. Hierdoor zijn onze volgers als eerste op de hoogte van nieuwe woningen in ons aanbod. 

NVM verkoopmakelaar Den Haag 

Wij zijn een zeer actieve verkoopmakelaar in Den Haag, Rijswijk, Scheveningen, Voorburg, Leidschendam en Zoetermeer. In deze regio's hebben wij met plezier al duizenden woningen verkocht.

Onze voordelen op een rijtje:

  • Gratis waardebepaling, ook ’s avonds
  • No Cure No Pay 
  • Achteraf betalen
  • Al meer dan 24 jaar actief in Den Haag en omstreken
  • Streven naar een een topresultaat
  • Enthousiast en betrokken team

Huis verkopen met topresultaat 

Uw huis verkopen en verzekerd zijn van een top resultaat? Wij als verkoopmakelaar worden daar heel blij van.

Wij zullen uw woning op verschillende platforms aanbieden. Hierbij kunt u een toppositie op Funda verwachten, een vermelding op onze website en maken wij gebruik van Social Media om uw woning te promoten. Ook krijgt uw woning een plek in onze digitale etalage en plaatsen wij een opvallend verkoopbord.

Verkoopmakelaar in Den Haag nodig?

Kortom, zoekt u een deskundige verkoopmakelaar in Den Haag met jarenlange praktijkervaring? Wij kunnen niet wachten om ook uw woning met een topresultaat te verkopen.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt u een gratis waardebepaling aanvragen?

U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken via 070 323 66 64 of vul ons online contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.