Aankoopplannen ?

Schakel ons in als uw aankoopmakelaar!

€ 2.495,- incl. b.t.w.

No Cure No Pay

U staat vlak voor één van de grootste financiële beslissingen in uw leven. Daarbij is professionele expertise van belang. Als actieve en ervaren NVM-makelaar helpen wij u graag bij de aankoop van uw nieuwe woning. 

Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek bespreken we uw woonwensen. Dit kan telefonisch of onder het genot van een kop koffie bij ons op kantoor. Vervolgens bepalen wij de haalbaarheid van uw woonwens op basis van uw budget. Ook kunnen wij u uitleggen waarom uw slagingskans met een eigen aankoopmakelaar hoger is dan in het geval zonder aankoopmakelaar.

Na het intakegesprek kunnen wij starten met het aankoopproces. De makelaars uit ons enthousiaste en ervaren team zullen de woning(en) bezichtigen en u adviseren over de bouwkundige staat, de prijs en de omgeving. Is de vraagprijs realistisch, te hoog, of juist scherp te noemen? Wij zullen u een realistisch advies geven en voor u de onderhandelingen uitvoeren. Als de aankoop tot stand is gekomen tekenen wij als uw NVM-aankoopmakelaar de koopakte met u mee zodat onze verantwoordelijkheid, die u van een NVM-aankoopmakelaar mag verwachten, duidelijk vast ligt.

Indien u voor de aangekochte woning een hypotheek gaat afsluiten kunnen wij voor u de juiste taxateur inschakelen zodat u niet wordt verrast door een tegenvallend taxatierapport. Ook kunnen wij u helpen met de keuze voor een notaris en een bouwkundig inspectiebedrijf. 

Kortom, wij kunnen er voor zorgen dat in de huidige markt uw slagingskans bij de aankoop van een woning aanzienlijk toeneemt en het aankopen van een woning plezierig en zorgeloos verloopt.

Klik hier voor een overzicht van onze meest recente aankoop transacties.

Wat doen wij voor u:

  • Wij schrijven u in voor onze e-mail service met nieuw aanbod woningen van alle makelaars
  • Woningen bezichtigen
  • Adviseren over de bouwkundige staat van de woning 
  • Adviseren over de prijs van de woning
  • Taxatiewaarde voorspellen
  • Uw bod uitbrengen en onderhandelingen uitvoeren
  • De koopovereenkomst controleren en samen met u ondertekenen
  • Begeleiden tijdens de eindinspectie en de notarisoverdracht